5 Ocak 2012 Perşembe

Sinoz Yüz Bakım Maskesi Nedir, Sinoz Yüz Bakım Maskesi Nasıl Kullanılır

Gün boyunca bulunduğumuz ortamlardaki hava kirliliği güneş ışınları sigara dumanı vb. dış etmenlerle ve dengesiz beslenme uyku bozukluğu stres gibi sebeplerden dolayı cilt kurur ve yıpranır eski canlılığını kaybeder. Bu etmenler ciltte akne siyah nokta ve mikroorganizmaların cilde yuva yapmasıyla oluşabilecek değişik lezyonlara sebep olmaktadır.

Sinoz yüz bakım maskesi cildi besler kan dolaşımını hızlandırır ve yüze daha fazla oksijen taşınmasını sağlar hücrelere daha fazla oksijen gider. Maske temizlendiği zaman kılcal damarlardaki kan dolaşımı da hızlanarak cildi tazeler ve canlı parlak bir görünüme sahip olur. Damarlar genişlediği için deri altına daha fazla kan gider cilt yüzeyi düzelir ve kırışıklıkların giderilmesine etkisi olur. Gözenekler açılır. Cilt pürüzsüz bir hal alır.

Sinoz yüz bakım maskesinin içinde papatya propolis üzüm çekirdeğinin içerisinde bulunan yağ salyangoz salgısı gibi maddeler bulunur bunun yanı sıra E ve B  gibi vitaminlerde bulunmaktadır. Sinoz yüz bakım maskesi tamamen doğal bir ürün olmakla birlikte içerisinde hiçbir kimyasal madde bulunmamaktadır.

Sinoz yüz bakım maskesi akşamları düzenli bir şekilde uygulamanız yeterli olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder